Yritys

Renta on täyden palvelun talo. Saat kauttamme telineiden ja sääsuojien lisäksi myös vuokrakoneet, työmaatilat sekä työmaapalvelut!

Renta Telineet Oy

Renta Telineet Oy on telineiden asennus- ja vuokraustoimintaan keskittyvä yritys.

Toimistomme ja päävarastomme sijaitsevat Tuusulassa. Turussa, Jyväskylässä, Oulussa ja Tampereella meillä on projektipäälliköt ja työnjohtajat, jotka tuntevat paikalliset tavat ja käytännöt. Palvelemme sinua ympäri Suomea.

Renta Telineet Oy on perustettu loppuvuodesta 2005. Aluksi meidät tunnettin nimellä Telinekymppi Oy, mutta vuonna 2015 tehdyn yrityskaupan myötä vaihdoimme brändimme Renta Telineiksi vuonna 2017.

 

 

Kympin arvoisia renttaajia

Toimiva logistiikka

Renta Telineet Oy:n toimisto ja päävarasto sijaitsevat keskeisellä paikalla Tuusulassa.

Palvelemme sinua ympäri Suomea.

Ammattitaito

Asentajamme ovat pääasiassa omia ammattitaitoisia ja kokeneita telineasentajia. Henkilöstömme määrä on n. 24 ammattilaista ja työllistämme n. 100 tarkoin valittua aliurakoitsijoiden työntekijää.

Työnjohtomme apuna on täysin sähköinen toiminnanohjausjärjestelmä ja CAD-avusteinen suunnitteluohjelma. Meidän kanssamme voit asioida täysin sähköisesti unohtamatta henkilökohtaista palvelua. Saat kauttamme aina ammattitaitoisen työnjohdon ja työturvallisen lopputuloksen.

Ensiluokkainen kalusto

ALFIX-telinekalusto, yli 300.000 m2,  on uutta, sinkittyä ja yhteensopivaa saksalaisen, maailman yleisimmän telinejärjestelmän kanssa. Sääsuojauksissa käytämme Saksalaista Layher Keder sääsuojajärjestelmää, yli 60.000 m2. Ne takaavat modernin ja laadukkaan telineratkaisun työmaallesi. ALFIX-telineissä käytämme huipputurvallisia terästasoja.

Saat meiltä aina toimivat ja ulkoasultaan siistit telineratkaisut ja sääsuojaukset. Käytämme ainoastaan teräksisiä työtasoja, jotka ovat turvallisempia kuin yleisesti käytössä olevat puu- ja vaneritasot.

Paikallinen palvelu

Haluamme pitää asiakkaistamme huolta tarjousvaiheesta projektin loppuun asti, avaimet käteen -periaatteella. Meillä vastuualueet on jaettu selkeästi ja tiedät myös aina, kuka on yhteyshenkilösi. Vastaamme sataprosenttisesti työnjäljestämme ja reagoimme nopeasti haasteisiin.